Emigreren kent veel aspecten

Danishfarms kan u begeleiden bij alle fasen in het emigratieproces
Uw zoekresultaten

Emigreren naar Denemarken

Emigreren naar Denemarken doe je nooit alleen

Zowel in Nederland als Denemarken staan wij klaar om u te ondersteunen en te adviseren. Emigreren kent veel aspecten. Ieder aspect moet aandacht hebben. Danishfarms kan u begeleiden bij alle fasen in het emigratieproces. Uw plannen voor uw bedrijf en de ontwikkeling daarvan, maar zeker ook de wensen van eventuele gezinsleden, krijgen in onze aanpak alle aandacht. Emigratie is ons vak en uw belang! Alleen een emigratiebegeleiding die met zakelijke en emotionele aspecten rekening houdt, kan succesvol zijn.

Deskundige begeleiding

Danishfarms kent de agrarische markt in Denemarken uitstekend. Door onze no-nonsense aanpak en jarenlange ervaring op de Deense markt kunnen wij u optimaal begeleiden bij het gehele proces van aankoop. Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle emigratie.

Uitsluitend uw belangen

Wij zijn aankoopmakelaar en behartigen uitsluitend uw belangen, ook na de aankoop. Danishfarms vertegenwoordigd graag uw belangen bij de aankoop van agrarisch onroerend goed in Denemarken.

Breed netwerk

Met een breed netwerk van specialisten achter ons staan wij klaar om al uw vragen met betrekking tot financiële, juridische, fiscale en agrarische aspecten te beantwoorden. Danishfarms begeleidt het emigratieproces met hun netwerk zowel in Nederland als Denemarken.

Volledige nazorg

Het aankopen van agrarisch onroerend goed is een belangrijke stap bij een succesvolle emigratie. Eenmaal in het land van bestemming en bij de start van uw onderneming komen er nog een tal van vragen op uw af. Danishfarms staat voor een volledige nazorg. U staat er niet alleen voor.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ondernemen of in Denemarken en zijn kansen? Neem dan vrijblijvend contact op met Danishfarms.

  • Zoeken

  • Contact met Siebe

Experience our value

Ervaar onze waarde

Vergelijk aanbiedingen

error: Content is protected !!