klik om zoom in te schakelen
searching...
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm
Uw zoekresultaten

Aanbod akkerbouwbedrijven Denemarken

toevoegen aan favorieten
6668

Beschrijving

Te koop aangeboden in Denemarken diverse akkerbouwbedrijven en statige Herenboerderijen met 50 t/m 1.000 ha. goede kwaliteit landbouwgronden. De aangeboden akkerbouwbedrijven zijn gelegen op zowel Jutland, Fyn als op Sjælland.

(Divers aanbod van akkerbouwbedrijven in de stille verkoop! Voor meer info Danishfarms)

 

  • Discreet te koop aangeboden: Groot akkerbouw/varkensbedrijf gelegen op Sjælland met ca. 480 ha. eigen grond en ca. 360 ha. pachtgrond, prima verkaveld bedrijf. (Totaal ca. 840 ha. in gebruik) Het bedrijf kan in zijn geheel Going-Concern worden overgenomen…
  • Ca. 202 ha. landbouwgrond, zandgrond in Sønder- Jylland, prima verkaveld…Geschikt voor o.a. aardappelteelt, overige gewassen…(Verkocht)
  • Statige Herenboerderij met ca. 211 ha. JB 5 – 6 klasse, Sønder-Jylland  (Verkocht)
  • Akkerbouwbedrijf Brædstrup 485 ha. + mogelijkheid tot het pachten van ca. 254 ha. extra grond. Goede verkaveling en kwaliteit grond…(Verkocht)
  • Akkerbouwbedrijf in het zuiden van Denemarken met ca. 590 ha. kleigrond, groot machinepark, nieuwe aardappel bewaarloods, going-concern…
  • Akkerbouwbedrijf gelegen in Midden – Jutland ca. 250 ha. zandgrond met beregening
  • Diverse akkerbouwbedrijven van ca. 60 – 100 ha. zandgrond / kleigrond

 

  • Wilt u meer weten of meer informatie over de te koop staande akkerbouwbedrijven en de toekomstmogelijkheden in Denemarken en wat Danishfarms voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn aankopend makelaar en behartigen uitsluitend uw belangen, ook na de aankoop -en opstartfase in het buitenland.

Voor meer Deens agrarisch aanbod: www.landbrugsmarkedet.dk

 

 

Eigenschap-ID: 29643

Neem contact met mij op

Een voorstelling plannen?

Vergelijk aanbiedingen